Studio Roof

«Laat je fantasie de vrije loop!»

Romy en Ilya, afkomstig van Nederland, creëerden Sudio Roof in 2005. Het merk biedt versiering aan in gerecycleerd karton. De thema's rond natuur, bloemen en dieren zijn steeds aanwezig in de verzameling.

Bij het vertellen van verhalen voor onze drie kinderen zijn onze ideeën voor onze eerste producten ontstaan. Dit bevestigt opnieuw onze overtuiging dat de verbeelding en spelletjes niet enkel deel uitmaken van je kindertijd, maar ook aan andere aspecten van ons leven, welke leeftijd ook.

Onze creaties beginnen bij papier, een materiaal dat een oneindig aantal mogelijkheden biedt. Dankzij onze verbeelding creëren we een nieuwe wereld met producten gemaakt uit karton: maskers, vogels, insecten, steden, zeedieren en andere wezens. Deze ontwerpen vertellen een verhaal over de schoonheid die zich verstopt in de natuurwereld, de verbeeldingskracht, kunst en avontuur.

Ons doel is steeds om het klimaat te respecteren en dat doen we door onze producten te produceren met papier en natuurlijke inkten op basis van planten.

De objecten zijn heel kleurrijk, vrolijk en kan je zelf plooien en opstellen - het zijn originele wandversieringen perfect om wat kleur in huis te brengen. Laat je meeslepen door het kleurrijke en vrolijke merk!

S7 A2665 1 533x800