Oyoy

«Living design»

OYOY is meer dan alleen een design merk, het is voor moderne gezinnen op zoek naar jeugdherinneringen en het creëren van nieuwe. Hun designcollecties zijn geworteld in de Deense tradities van eenvoud. Ze vertegenwoordigen een speelse maar eenvoudige esthetische benadering van design en ze begeleiden het gezinsleven dagelijks.

OYOY wil het sterkste Deense designmerk zijn dat woonaccessoires aanbiedt voor kinderen, volwassenen en de huizen waarin ze wonen. Zij streven ernaar respectvol en toegewijd te zijn aan de vervaardigde producten, aan alle betrokkenen en aan de omringende natuur - altijd met een creatieve en speelse aanpak in het achterhoofd.

Het Deense bedrijf OYOY Living Design A/S werd in januari 2012 opgericht door de Deense ontwerpster Lotte Fynboe. De ontwerpen zijn klassiek, functioneel en duurzaam met unieke details en aantrekkelijke kleurencombinaties. Beïnvloed door traditioneel Deens design, zijn de producten herscheppingen van jeugdherinneringen. Op basis van deze herinneringen worden unieke producten gecreëerd met de nadruk op vorm en functie.

DE NAAM EN HET MERK OYOY // De naam is geïnspireerd op de letters OY, die sinds 1929 de signatuur zijn van alle Deense vliegtuigen. Waar ter wereld de vliegtuigen zich ook bevinden, het gevoel tot Denemarken te behoren is belangrijk. Bij OYOY Living Design zijn ze ook trots op hun roots en de letters OY moeten hun Deense afkomst aanduiden.

Design sans titre 2022 06 27 T141024 170 1