Apsara Jewels

«Handmade with Love»

Apsara Jewels is een merk van juwelen die met de hand worden gemaakt in Zuid-Frankrijk van zorgvuldig geselecteerde materialen zoals Gold Filled en halfedelstenen. Onze juwelen zijn sensueel, delicaat, zonnig, ze passen als een tweede huid en passen zich aan alle gelegenheden aan met een boho-chic touch. Ze zijn voor vrouwen die graag versierd worden, voor hen die houden van astrale vibraties, voor hen die gevoelig zijn voor de positieve energie die stenen op ons overbrengen. Lichaamskettingen, handjuwelen, halssieraden... alle creaties van Apsara zijn kostbare talismannen, echte sprankelende metgezellen voor het dagelijkse leven.

Apsara Jewels ontleent zijn naam aan de hindoeïstische en Cambodjaanse cultuur, waar de Apsara's hemelse nimfen van grote schoonheid voorstellen, getooid met juwelen, dansend en de Godinnen en Goden onderhoudend. Afgebeeld in de fresco's van de Angkor-tempels symboliseren de Apsara's een zorgeloos leven, vol pracht en praal.

Het merk brengt hulde aan hen door de hedendaagse vrouwen te versieren met sensuele, delicate, zonnige sieraden die als een tweede huid bij hun vormen passen.

De sieraden van Apsara kunnen worden gestapeld of zo worden gedragen en passen bij alle gelegenheden met een boho-chique touch. Ze zijn voor vrouwen die zich graag laten tooien, voor wie houdt van astrale vibraties, voor wie gevoelig is voor de positieve energie die stenen op ons overbrengen.

Lichaamskettingen, handjuwelen, halssieraden... alle creaties van Apsara zijn kostbare talismannen die hun energieën overbrengen op de vrouwen die ze dragen en hen rust, helderheid, liefde en vertrouwen geven. Het zijn hemelse juwelen met een geschiedenis en universele symbolen, echte sprankelende metgezellen in het dagelijks leven.

Elk stuk is met intentie en liefde gemaakt, zodat het door de draagster kan worden gevoeld. Wanneer u een stuk van Apsara Jewels koopt, begint een nieuwe en oprechte relatie.

Mai 1 35