CHPO

«Great looks, great quality and great social value»

CHPO is een horloge en brillenmerk opgericht in Zweden in 2013, geïnspireerd door skateboarden, muziek en kunst. Wij zijn Made for Everywhere, wat betekent dat we geweldige looks, geweldige kwaliteit en grote sociale waarden bieden tegen prijzen die iedereen zich kan veroorloven. We zijn er ook trots op dat een meerderheid van onze producten is gemaakt van gerecyclede materialen. Druppel voor druppel wordt er een rivier gevormd.

Wij nemen als merk een sterk sociaal standpunt in voor een samenleving zonder racisme, homofobie en vrouwenhaat.

Het plastic dat gebruikt wordt bij de productie van onze zonnebrillen bestaat uit 100% gerecycled plastic. En alsof dat nog niet genoeg is, is het zakje dat bij onze zonnebrillen wordt geleverd gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dat zou genoeg kunnen zijn, maar dat is het niet. De plastic zakken die we gebruiken in en rond onze verpakkingen zijn gemaakt van maïs.

Al onze horloges zijn volledig recyclebaar en voldoen aan de milieunormen van de EU. En onze horlogebandjes zijn gemaakt van veganistisch leer. We zijn er dan ook trots op dat we PETA-goedgekeurd zijn. U weet het, en wij weten het. Veganistisch leer is de weg vooruit!

ReSteel staat voor gerecycled roestvrij staal. Het gebruik van gerecycled staal is een geweldige manier om de planeet een beetje groener te maken. Wanneer schroot wordt gerecycled, wordt het nuttig gebruikt in plaats van ruimte in te nemen op een schroothoop. Zelfs als staal wordt gerecycled, verliest het niet zijn sterkte. Sterker nog, staal kan meerdere keren worden gerecycled en nog steeds duurzaam zijn. ReSteel is de weg vooruit!

CHPO