154 1
Het project
Meet the team
 • 256
  Nico - De ruiter van de zeeën

  Hij droomt van dagen waarop hij 24 uur kan werken! Overstromende energie, een ongeëvenaard gevoel van contact, kleurrijke tatoeages die onze dagen opfleuren en het vermogen om problemen op te lossen in minder dan 5 seconden!

  Hij is degene die de B2B-relaties en de strategie beheert.

 • 271
  Pauline - De bos roos

  Binnenkort mama voor de tweede keer, dat weerhoudt haar niet om het bedrijf dynamisch te runnen. Doordeweeks charmant, s'weekends op rubberen laarzen in de Ardennen, ze past zich aan elke situatie aan.
  Ze coördineert de logistiek, vindt nieuwe goudklompjes en beheert de inhoud van de website, allemaal in een vrolijk en goed humeur.

 • 281
  Antoine - De boheemse vagebond

  Hij ziet details dat 10 anderen niet zouden zien, zelfs als ze zich focussen. Een beetje nerd aan de randen, het is aan hem te danken dat de site een juweeltje is dat hij blijft verbeteren om een ​​unieke ervaring te bieden aan onze klanten en toekomstige klanten!

  Met zijn scherpe 360 ​​graden zicht hebben klanten geen geheimen voor hem!

  Hands-on en autodidact, hij kan alles doen!

 • 297
  Greg - Mens sana in corpore sano

  Cijfers geen geheim voor hem. Financiën, boekhouding, bankieren, betalingen, etc., hij zorgt voor alles!

  Hij houdt van data analyse, logistiek optimaliseren, innoveren, wagen op onoverwinnelijk terreinen en out-of-the-box ideeën inbrengen.

 • DSC2675
  Wendy - De goede vriendin

  Altijd haar telefoon bij de hand, ze is op zoek naar de laatste trends op sociale netwerken! Zij is degene die achter onze posts schuilt en die waarschijnlijk je beste vriendin zal worden (ze organiseert wedstrijden en deelt af en toe promocodes uit, cool toch?).

  Ze verwent klanten en probeert je dagelijks te vermaken.

 • DSC2623
  Julie - De ongeremde fijnproever

  Als goede levensgenieter houdt ze ervan om producten te testen! Ze is een echte cake-tante! Als ze haar weekenden niet door brengt met het uitproberen van nieuwe recepten, dan is gaat ze te voet een nieuwe hoek van België verkennen.

  Zij is het B2B-aanspreekpunt om mini-markten in bedrijven te organiseren of om uw medewerkers te verwennen met een toffe geschenkdoos!

 • DSC0043
  Alessandro - De hacker

  Alessandro is onze webontwikkelaar!

  Hij brengt zijn dagen door met het maken van koffie (we love it!) en het typen van onbegrijpelijke talen op zijn computer. van Italiaanse afkomst (nog één in de groep), hij brengt ons de zon op kantoor dankzij zijn vriendelijkheid.

  Aandachtig, het is dankzij hem dat uw ervaring op de site zo aangenaam mogelijk verloopt.