Design sans titre 2023 03 09 T141449 192
Over ons...
Meet the team
 • 256
  Nicolas

  Nicolas is een van de medeoprichters van Ecomarket. Als vader van drie kinderen en succesvol ondernemer is hij het perfecte voorbeeld van hoe je gezin en werk in balans houdt.

 • 271
  Pauline

  Pauline is een van de medeoprichters van Ecomarket. Zij is de stem van Ecomarket. U heeft contact met haar gehad voor vragen over uw bestellingen.

 • 281
  Antoine

  Antoine is een van de medeoprichters van Ecomarket. Hij is de reden waarom uw ervaring op Ecomarket.be zo aangenaam is. Hij creëert, ontwikkelt en verbetert uw ervaring op de site dag na dag.

 • 297
  Gregory

  Gregory is een van de medeoprichters van Ecomarket. Hij is onze analytische en financiële manager. Dankzij hem en zijn nuchtere aanpak weten we altijd waar we aan toe zijn.

 • DSC2675
  Wendy - La créative

  Altijd haar telefoon bij de hand, ze is op zoek naar de laatste trends op sociale netwerken! Zij is degene die achter onze posts schuilt en die waarschijnlijk je beste vriendin zal worden (ze organiseert wedstrijden en deelt af en toe promocodes uit, cool toch?).

  Ze verwent klanten en probeert je dagelijks te vermaken.

 • DSC2623
  Julie

  Julie is uw B2B contactpersoon. Zij zal u helpen met al uw wensen en oplossingen vinden om uw ervaring met Ecomarket zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 • DSC0043
  Alessandro - Le hacker

  Alessandro is onze webontwikkelaar!

  Hij brengt zijn dagen door met het maken van koffie (we love it!) en het typen van onbegrijpelijke talen op zijn computer. van Italiaanse afkomst (nog één in de groep), hij brengt ons de zon op kantoor dankzij zijn vriendelijkheid.

  Aandachtig, het is dankzij hem dat uw ervaring op de site zo aangenaam mogelijk verloopt.