SEB

«Eet goed, leef beter!»

Het verhaal begint in 1857, wanneer Antoine Lescure, een reizende tinnegieter, besluit om een tinnegieterij op te zetten in Selongey. Het bedrijf, dat van vader op zoon werd overgenomen, bleef pannen, vergieten, taartvormen, koffiezetters, zuivel- en kelderartikelen maken en hielp zo huishoudens uit te rusten met nieuwe huishoudelijke apparaten. In het begin van de 20e eeuw zorgde de mechanisatie van de productie, met de aankoop van een stansmachine, ervoor dat het bedrijf zijn producten kon perfectioneren en uitbreiden. In 1944 werd het familiebedrijf de Société d'Emboutissage de Bourgogne (SEB) en ging het zich bezighouden met innovatie en onderzoek naar nieuwe keukenproducten: geschiedenis was in de maak!

DE MISSIE VAN SEB: EEN GEZONDE EN GASTRONOMISCHE LEVENSSTIJL

Vandaag de dag hoef je niet meer te kiezen tussen een evenwichtige voeding en lekker eten. En heerlijke, sappige gerechten bereiden betekent niet langer uzelf ontzeggen... Seb vergezelt u dagelijks bij het ontdekken van recepten, adviezen en nieuwe gewoonten om plezier en welzijn op uw bord te combineren!

SEB