UV BIO

«Een mooie huid het hele jaar door!»

UVBIO was het eerste biologische EN veganistische zonbeschermingsmerk dat in Frankrijk werd opgericht.

Het werd enkele jaren geleden opgericht en biedt een gamma gecertificeerde biologische & veganistische zonneproducten om u voor, tijdens en na blootstelling aan de zon te begeleiden door uw huid te beschermen, te hydrateren of te verbeteren.

UVBIO laat zich al enkele jaren gelden in de zon, op de stranden en elders.

Als pionier op het gebied van veganistische UV-bescherming in Frankrijk en bezorgd om de fauna en flora van de zee, streeft het UVBIO-team ernaar verzorgingsproducten te ontwikkelen die ons lichaam maar ook de natuur respecteren.

UVBIO is betrokken bij het behoud van de biodiversiteit met gecertificeerde biologische en veganistische cosmetica.

De zonbeschermingsproducten zijn met name respectvoller voor het koraal dankzij minerale zonnefilters, en alle producten worden ontwikkeld met respect voor het welzijn van dieren.

Bovendien kiest UVBIO ervoor om, met het oog op afvalvermindering, geen secundaire verpakkingen toe te voegen, die doorgaans vlak na de aankoop van de producten worden weggegooid.

UVBIO onderscheidt zich door kwaliteitsproducten waarvan de ingrediënten zorgvuldig zijn gekozen om te beschermen voor, tijdens en na elke blootstelling aan de zon. Wij besteden bijzondere aandacht aan een duurzame aanpak bij de keuze van onze materialen en onze contacten.

In ons kleine laboratorium in Frankrijk worden onze formules zorgvuldig voorbereid om u alle bescherming en comfort te bieden die uw huid nodig heeft in de zon ☀️.

Onze biologische formules zijn hypoallergeen, zonder hormoonontregelaars en geschikt voor de gevoelige huid.

De reputatie van het bedrijf is gebaseerd op zijn zonnemelk met 100% natuurlijke ingrediënten en gecertificeerd biologisch & veganistisch. Dankzij hun minerale zonnefilters - titaniumdioxide en/of zinkoxide - beschermen onze UVBIO biologische zonnefilters je doeltreffend tegen de zonnestralen, zodat je veilig kunt bruinen terwijl je nare zonnebrand vermijdt ☀️.

Naast deze waarden hebben de verzorgingsproducten subtiele en delicate geuren die zo aan de zomer doen denken dat u er het hele jaar door aan verslaafd zult zijn!

Al onze producten zijn gemaakt in Frankrijk, en gecertificeerd biologisch & veganistisch door de labels Cosmebio, Ecocert, Qualité France en Vegan Society.

UV BIO