Tips & tricks Wat als onze ecocheques dit jaar onze moeders zouden verwennen?
DSC0049
Wat als onze ecocheques dit jaar onze moeders zouden verwennen?
Tips & tricks
door Wendy Schiedts

Moederdag nadert met volle vaart aan en de noodlottige vraag komt binnen: Wat wordt haar cadeau? Nog een ander gegraveerd juweel? Een mooie kaart als gebaar?

Voordat we aan een intensieve zoektocht beginnen om HET originele cadeau te vinden, laten we eens kijken naar de DO's en DON'Ts op het gebied van geschenken voor onze moeders en lieve schoonmoeders.

Volgens een artikel in het magazine Marie-Claire zijn hier de top 3 cadeaus die moeders zouden willen krijgen voor hun verjaardag:

  • Een gezinsuitje (nou ja, een beetje ingewikkeld in tijden van COVID-19)

  • Een zelfgemaakt cadeau (durven we de schelpenketting echt nog een keer te proberen?)

  • Een simpele aandacht zoals een telefoontje of een kus (we kennen de uitdrukking "nee, maar ik heb gewoon je liefde nodig, dat is genoeg voor mij", echt niet!)

Marie-Claire geeft ons ook de lijst met dingen die je onze moeders beter niet moet kopen voor hun verjaardag:

  • Een huishoudelijk apparaat (het is 2021, heb je nog niet begrepen dat we geen stofzuigers meer schenken aan vrouwen?!)

  • Schoonheidsproducten tegen rimpels (oh no x2)

  • Vergeet ze hun verjaardag te wensen (Oh no no no no no)


Tussen de zelfgemaakte cadeaus die ingewikkeld zijn tijdens COVID-19 of waardoor we er strak uitzien (een tekening of een kus, het is geen echt cadeau, laten we nu stoppen) en de cadeaus die we moeten vermijden, wat moeten we toch doen nu dat er maar een paar dagen zijn voor het feest?

Gelukkig is Ecomarket - DE superheld van last-minute cadeaus - er om mooie cadeauverpakkingen kant-en-klaar te maken, in één klik is het allemaal geregeld met je ecocheques (of met je gebruikelijke betaalmiddel).

En we hebben aan ALLE moeders gedacht: schoonmoeders, toekomstige moeders, kersverse moeders.

Ontdek hier al onze pakketten.DSC0042