Nos fournisseurs Solar Brother: Laten we de planeet zonniger maken.
2018 11 21 solar brother ma
Solar Brother: Laten we de planeet zonniger maken.
Nos fournisseurs
door Wendy Schiedts

Gelabeld en verantwoordelijk.

Achter elk project zit een droom, een verlangen om verandering te brengen. Of ze nu alleen werken of in een team, elk van deze mensen werkt hard om producten aan te bieden die een verschil maken.

Zoals het Franse merk Solar Brother, allemaal producten die gebruik maken van zonne-energie.

1 B53 B8 DC ACCC 4 C7 C 9 DFD A539 C0 B8 B0 A5

Een merk voor avonturiers

Solar Brother ontwikkelt een reeks ingenieuze en duurzame zonneproducten op basis van geconcentreerde zonnetechnologie. Ja, ja, de zon maakt het mogelijk om lekker te barbecueën met vrienden !

Als u ervan droomt een vuur te stoken met gratis en onbeperkte energie, dan zijn deze producten iets voor u. Het spreekt natuurliefhebbers, levensgenieters en ontdekkingsreizigers aan.

1 A1 CBB48 6 C79 49 A2 AF24 0 EFDE4463 EEC

Milieu verantwoordelijk


Het merk doet er alles aan om zijn impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken, zowel door de productieplaats als door het ontwerp van zijn producten.

Het beste deel
? Solar Brother doneert minimaal 1% van zijn jaarlijkse omzet om de promotie van geconcentreerde zonne-energie te financieren en het gebruik ervan te vergroten 🙏🏻

49586 CE2 B525 4882 8566 D51 FAD54509 D

Ontmoeting met de oprichters


Het Solar Brother-project is ontstaan na een reis naar Timboektoe in 2003. Gilles en Gatien, echte experts in zonne-energie, wilden hun werk zin geven door een meer humanistisch project op te zetten.

Hun idee? Het democratiseren van deze technologie door het ontwerpen van eenvoudige en efficiënte zonneproducten.

Solar Brother

"Wij zijn ervan overtuigd dat geconcentreerde zonne-energie een van de belangrijkste energiebronnen van het derde millennium is. Het is met overtuiging en passie dat wij deze efficiënte, beschikbare, gratis en ecologische energie verspreiden".
Een prachtig project dat u hier kunt ontdekken.