• Zoeken
 • Nao

  «Biologische chocolade made in Belgium»

  Nao werd opgericht in 2015 en is ontstaan uit een vaststelling: op de Belgische chocolademarkt ontbreekt het aan biologische, onverpakte producten. Het idee ontstond om een chocolade te creëren die volledig biologisch geproduceerd is, eenvoudig, toegankelijk voor iedereen en vooral, meestal in bulk verkocht. Hun doel is om de consumenten een nieuwe manier van kopen te laten ontdekken die meer rekening houdt met het milieu en het verbruik aan verpakkingen zo veel mogelijk te beperken.

  Hun producten zijn ook vrij van palmolie, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Bij Nao geven ze de voorkeur aan eenvoudige maar authentieke smaken en willen ze u een alledaagse chocolade aanbieden die u kunt oppeuzelen wanneer u maar wilt.

  Met dit nieuwe concept in gedachten besloot Nao samen te werken met een Belgische chocolademaker die al bijna 20 jaar gespecialiseerd is in dit gebied. Samen ontwikkelden ze een assortiment eenvoudige pralines met authentieke smaken.

  Gedreven door de wil om voortdurend te vernieuwen, geeft Nao de voorkeur aan de tewerkstelling van minder gekwalificeerde mensen, evenals aan partnerschappen met aangepaste werkbedrijven.

  Hun wens is om van chocolade een dagelijkse traktatie te maken. Zij zijn dus voortdurend op zoek naar het beste compromis tussen kwaliteit en nabijheid om een lekker product te garanderen dat voor iedereen toegankelijk is. Zij zorgen er ook voor een voortdurend evoluerend assortiment aan te bieden dat de wensen en verlangens van hun klanten volgt.

  Nao organic chocolate belgium