• Zoeken
 • Lakange

  «Design accessoires, tijdloos en eco-vriendelijk»

  Lakange biedt design en kwaliteitsvolle accessoires aan in de domeinen van de papierhandel, kantoormeubilair, versiering, reizen en lifestyle sinds zijn oprichting in 2008.

  Het niveau van het gamma van hun producten heeft een onberispelijke kwaliteit zowel dankzij hun unieke en geraffineerde designs als dankzij hun duurzaamheid en esthetiek en wordt aangeboden in zowel sobere als elegante kleuren.

  De ecologische productie is een van de grote kwesties die Lakange bezighoudt. Lakange staat erop dat de gebruikte productiematerialen van hun gamma hoofdzakelijk natuurlijk, gerecycleerd of recycleerbaar zijn zoals leer, uit cellulose vervaardigde stoffen, gerecycleerd leer, papier, hout...

  Het gamma van hun producten voldoet ook aan deze voorwaarden dankzij de duurzame productie. De producten zijn gerecycleerd, maar dat betekent niet dat ze minder kwaliteitsvol zijn. De materialen zijn stevig gebouwd waardoor afval vermindert dankzij een langere levensduur.

  Het design en de gebruikte productietechnieken spelen evenzeer een grote rol in de verwezenlijking van hun producten. De pagina's van hun schriftjes zijn "green read" en daardoor ook minder schadelijk voor de ogen wanneer ze botsen met het licht. Het design van hun accessoires uit cellulose vervaardigde stoffen hebben ze voor een duur van twee jaar onderzocht opdat perfectie op vlak van materiaal en comfort werd gehaald.

  Het gerecycleerd leer en de uit cellulose vervaardigde stoffen zijn samengesteld met een 100% plantaardige hars zodat de feeling heel aangenaam is en duurzaam is.

  Hun challenge vis-à-vis hun producten is de volgende: het ecologische aspect combineren met het esthetische aspect, het praktische aspect met wat ziel.

  Sylvain cresp coaching maieutique 2 233x300 2x