Hunch

«Vriendschap tussen Noord en Zuid»

Het idee voor het merk Hunch werd geboren tijdens een reis naar Zuid-Amerika.


Simon en Arnaud zijn twee jonge mensen die elkaar al vele jaren kennen en samen al vele mooie momenten hebben beleefd. Simon heeft een diploma in grafische vormgeving en Arnaud heeft een diploma in handel. Door de combinatie van deze twee studies kunnen zij elkaar aanvullen bij de verwezenlijking van hun project.


Na hun studies, twee reizigers in hart en nieren, besloten zij voor enkele maanden naar Zuid-Amerika te reizen. Gedurende hun hele reis waren ze overweldigd door de schoonheid, de cultuur, de vriendelijkheid en de glimlach op de gezichten van de mensen die ze ontmoetten ! Ze wilden al deze kostbare momenten mee naar huis nemen en ze met anderen delen.


Zo werd begin 2019 Hunch geboren, met stoffen die ze tijdens hun reis naar Peru hadden gekocht. Zij brengen een cultureel tintje in de vorm van een "Peruaans" zakje op gewone T-shirts. Sindsdien zijn ook andere landen aan bod gekomen. Het was voor hen van essentieel belang om hun waarden te respecteren en daarnaar te handelen. Daarom besloten zij dat hun merk 100% verantwoordelijk & ethisch moest zijn, eco-ontworpen, en een actieve vereniging in het land van herkomst van de stoffen moest ondersteunen. Voor elk verkocht artikel wordt 1€ gedoneerd aan de inheemse vereniging van het land waar de stof vandaan komt.

Arn Sim 480x480