Tips & tricks 8 trendy items te kopen met onze ecocheques: Back to school special!
XMAS 4
8 trendy items te kopen met onze ecocheques: Back to school special!
Tips & tricks
door Wendy Schiedts

Sommigen van jullie hebben hoogst waarschijnlijk net hun ecocheques ontvangen. Maar wat is een ecocheque en wat kan ik er precies mee?

Ecocheques zijn een extralegaal voordeel aangeboden door uw werkgever, om u aan te moedigen duurzame producten en diensten te consumeren.

Dit is dus een geweldige kans om uzelf of anderen te trakteren en verantwoord te consumeren.

We bieden u 8 ideeën voor handige en stijlvolle aankopen voor de start van het schooljaar :


  • Een supercoole schooltas : Voor onze kleine bengels bieden we het merk Lilliputiens en hun schattige schooltassen aan. In dieren- of astronautenversie.

Alice cartable indiens
  • Een fles bio Gimber : Mix met water en zonder alcohol, Gimber is DE boostdrank. Onze Belgische piloten drinken het om de moed erin te houden!

GIMBER KEY VISUAL light 500ml HR
  • Droogbloemen : Het terug keer naar school is altijd een goed excuus om uw interieur te veranderen en klaar te maken voor de herfst. Wat is er mooier dan een bloemig tintje thuis met de prachtige boeketten van Muno.

Fleurs muno 2 Copie
  • Een Bicloo pennenzak : Wie terug naar school zegt, zegt pennenzak! Ontdek de originele Bicloo pennenzakken, gemaakt van oude fietsbinnenbanden.


DSC0188
  • Granola : Een goede zoete granola om de dag goed te beginnen en om 's middags je energie op peil te houden de zoute granola bij uw salades, hartige snacks enz.


Packaging Shoot 11 copie
  • Een BamBaw fles: Vergeet u nooit meer te hydrateren door onze ultrapraktische Bambaw-waterfles die u overal mee naartoe kunt nemen!

Bambaw Steel Bottle Non insulated 2 Lifestyle 08
  • Een kleine Bivouak déodorant : Terug naar school kan stressvol zijn, dus vergeet je kleine deodorant niet, gemakkelijk te vervoeren en 100% natuurlijk

Bivouak
  • Een The Hut Club t-shirt : Een t-shirt met een lijst van landen op de achterkant, of geweldige activiteiten. Om ons stijlvol te kleden en onze vakantieherinneringen niet te ver weg te houden.

IMG 20210522 153446